Veiligheid Innovatie Competitie daagt ondernemend Nederland uit

Hoe kan beter gebruik worden gemaakt van de groeiende, ongestructureerde en veranderende data? Dit is het onderwerp van de Veiligheid Innovatie Competitie, VIC 2016 .

Veiligheid en Innovatie Competitie 2016

Meedoen

MKB’ers  en startups worden uitgedaagd om met nieuwe, originele ideeën te komen rond het thema intelligente datavisualisatie.   Enthousiast? Kom naar de inspirerende voorlichtingsdag op 30 juni of schrijf je nu in voor de VIC 2016 op  www.tenderned.nl

De winnaar krijgt 200.000 euro om zijn voorstel samen met de overheid te ontwikkelen.

De competitie sluit op 5 september . Op  22 november 2016 wordt het winnende voorstel  groots bekend gemaakt, op het Innovatiecongres Veiligheid en Justitie.

Meer weten?

• Bekijk de animatiefilm  en leer alles over dit thema.

• Kom naar de voorlichtingsdag op 30 juni 2016 in Den Haag.

Voorlichtingsdag

Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 30 juni in het Auditorium de YP in Den Haag. Vanaf 12.30 uur ben je welkom.

•  Medewerkers van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Ministerie van Defensie , de Koninklijke Marechaussee, Nationale Politie maar ook van andere betrokken organisaties  gaan met jou in gesprek over dit thema.   Daarnaast krijg je volop de mogelijkheid om vragen te stellen.

•  Jij krijgt achtergrondinformatie over de competitie en presentaties met voorbeeldcasussen.

• En natuurlijk ontmoet je daar ook tal van collega’s uit het MKB die met dit thema bezig zijn. 

• Stuur een e-mail met jouw naam, voorletters en bedrijfsnaam naar vic@minvenj.nl om je aan te melden.   

Over deze competitie

De Veiligheid Innovatie Competitie is een landelijke challenge.  Een manier om nieuwe oplossingen te zoeken voor veiligheidsvraagstukken.  Het ministerie van Veiligheid en Justitie, ministerie van Defensie, de Nationale Politie en de Koninklijke Marechaussee  dagen MKB-ers  en startups uit om innovatieve ideeën in te dienen.  Dit jaar op het gebied van intelligente data visualisatie.