Inschrijven voor Veiligheid Innovatie Competitie kan nog tot 4 september 2017

Op welke nieuwe manieren kunnen we mensen verbinden met technologie? Daarover gaat de Veiligheid Innovatie Competitie 2017 met als thema 'Technologie dichterbij'. Ben jij een MKB-er of een startup? Stuur jouw innovatieve idee vóór maandag 4 september 12.00 uur in,  en realiseer jouw idee met 200.000 Euro.

Waar gaat deze competitie over?

Technologie kan onze zintuigen versterken. Waardoor we nauwkeuriger, sneller en beter waarnemen. Ons inzicht verrijken en daarmee onze capaciteiten vergroten. Om nieuwe taken te vervullen die voor mensen nog niet mogelijk zijn en om sneller en beter ons werk te doen. Op welke nieuwe manieren kunnen we mensen verbinden met technologie? Op het lichaam gedragen technologie, waardoor we méér halen uit de zintuigen van mensen? En hiermee de menselijke capaciteiten verhogen? Bedenk een innovatief idee en haal met nieuwe innovatieve technologie meer uit mensen.

Realiseer jouw idee met € 200.000

Nieuwe technologieën zijn onmisbaar bij het werk van het ministerie van Veiligheid en Justitie, en dat van defensie, politie en Koninklijke Marechaussee. En daarom zijn nieuwe innovatieve ideeën meer dan welkom. Jouw ideeën. Die ons werk beter en effectiever maken. Of het nu gaat om een politieagent op straat, een militair tijdens een missie, een beambte van de Koninklijke Marechaussee of en een gevangenisbewaarder van Dienst Justitiële Inrichtingen.

Weet jij technologie en vooruitgang aan te wenden zonder ethische en privacy grenzen te overschrijden? Dan staat jouw creativiteit aan de basis van succesvolle innovatie. De winnaar van de VIC krijgt de mogelijkheid om het idee samen met de overheid uit te werken en krijgt € 200.000 om het te realiseren. En: jij blijft eigenaar van jouw idee.

Maak kennis met 1 van de belangrijkste maatschappelijke thema's: veiligheid, laat je inspireren door het thema van dit jaar en bedenk een innovatief idee. Neem daarbij niet de dagelijkse routines als uitgangspunt, maar denk buiten de kaders en maak nieuwe combinaties. Zo ontstaat bewust vernieuwen: innovatie. Dit is jouw kans om jouw innovatieve idee te delen met de rest van de wereld en… te winnen. De VIC 2017 heeft jouw innovatieve ideeën hard nodig.

Meedoen

Schrijf je nu in op www.tenderned.nl 
Op 4 september om precies 12.00 uur sluit de VIC 2017.

Meer weten?

Bekijk de animatiefilm en leer alles over dit thema.
Of kijk op www.vic2017.nl

Elke dag weer raken mens en technologie inniger met elkaar verbonden.
Technologie ontzorgt ons, verbindt ons en doet grenzen vervagen.
Het komt steeds dichterbij.
Soms zelfs letterlijk op onze huid.
Technologie is onmisbaar.
Oók voor het werk van de Ministeries van Defensie, Veiligheid en Justitie, Politie en de Koninklijke Marechaussee.
Door de juiste inzet van technologie maken we Nederland veiliger en rechtvaardiger.
Maar hoe ontwikkelen we verder?
Zodat we beter kunnen waarnemen, signaleren, anticiperen of onderzoeken.
Technologie kan onze zintuigen versterken.
Waardoor we nauwkeuriger, sneller en beter waarnemen.
Ons inzicht verrijken en daarmee onze capaciteiten vergroten.
Mens en technologie zijn samen tot veel in staat.
En daarom hebben we jouw denkkracht nodig.
Weet jij op welke nieuwe terreinen we mensen kunnen verbinden met technologie?
Een innovatief idee waar Nederland veiliger én rechtvaardiger van wordt?
En weet jij technologie en vooruitgang aan te wenden zonder ethische en privacy grenzen te overschrijden?
Dan krijg jij de kans mee te werken aan echte oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.
Doe mee aan de Veiligheid Innovatie Competitie 2017 en realiseer jouw idee met 200.000 euro.
Ga voor meer informatie naar vic2017.nl
En kom naar de voorlichtingsdag op 29 juni in Den Haag.