Secretaris-generaal Justitie en Veiligheid Siebe Riedstra naar ABD Topconsult

Siebe Riedstra, secretaris-generaal van het ministerie van Justitie en Veiligheid vertrekt uiterlijk 1 april 2020 en maakt de overstap naar ABD Topconsult. Riedstra, die in 2015 aantrad als secretaris-generaal bij het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft zijn besluit vandaag bekend gemaakt. Riedstra treedt eerst in dienst als consultant om na de zomer het directeurschap van ABD TOPConsult over te nemen.

“Na vier prachtige jaren op dit ministerie is het tijd om de estafettestok over te geven aan een nieuwe secretaris-generaal. Het ministerie heeft hiermee alle ruimte en tijd om mijn opvolger te vinden zodat hij óf zij ruim voor de formatie van een nieuw kabinet een vliegende start kan maken. Ik kijk terug op een geweldig mooie en enerverende tijd. Daarvoor wil ik alle medewerkers van het ministerie en de daarbij behorende organisaties enorm bedanken.”