Tarieflijst logies- en overige kosten bij dienstreizen buitenland per 1 oktober 2018

Lijst van logies- en overige kosten per land bij dienstreizen naar dat land.

De tarieflijst met toelichting staat in Staatscourant 2018, nr. 53089. Hier vindt u de tarieflijst ook in andere bestandsformaten, zoals xml.

Volgende versies tarieflijst alleen beschikbaar op overheid.nl

Dit is de laatste keer dat de tarieflijst op rijksoverheid.nl verschijnt. Officiƫle publicatie van de tarieflijst vindt ieder half jaar plaats in de Staatscourant. Plaatsing op rijksoverheid.nl is daarom dubbelop.

U kunt de actuele versie van de tarieflijst altijd vinden als bijlage I van de Reisregeling buitenland.

U kunt zich ook aanmelden voor de Signalering Arbeidsvoorwaarden & Rechtspositie Rijk. Via deze signalering ontvangt u meldingen over in het Staatsblad en de Staatscourant gepubliceerde regelgeving en circulaires over de rechtspositie en arbeidsvoorwaarden van rijksambtenaren.