Kamerbrief bij evaluatierapport Nationale Wetenschapsagenda programma en aanbiedingsbrief NWO

Minister Dijkgraaf (OCW) stuurt de Tweede Kamer  de onafhankelijke evaluatie van het programma 2018-2021 van de Nationale Wetenschapsagenda (NWA). Ook stuurt hij de aanbiedingsbrief van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) bij de evaluatie. Hij geeft een toelichting op de achtergrond van het NWA-programma. Daarnaast gaat hij in op de belangrijkste uitkomsten van de evaluatie en het briefadvies van de Adviesraad voor wetenschap, technologie en innovatie (AWTI). Het briefadvies stuurt hij mee met de Kamerbrief. Ook geeft hij zijn reactie op de evaluatie. Tot slot bespreekt hij de vervolgacties van de NWO.

Kamerbrief bij evaluatierapport Nationale Wetenschapsagenda programma en aanbiedingsbrief NWO (PDF | 4 pagina's | 325 kB)