Coronavirus: toolkit primair onderwijs 'Verantwoord naar school'

Op 11 mei zijn het basisonderwijs en speciaal onderwijs weer van start gegaan. De Rijksoverheid heeft een toolkit ontwikkeld voor gemeenten, verkeersregio's en scholen. Zij kunnen hiermee het op gang komende verkeer wijzen op de geldende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De toolkit bevat verschillende formaten posters, spuitsjablonen en social media posts en is vrij te gebruiken.

Video 'Verantwoord naar school'

Bekijk de video 'Alleen samen - Verantwoord naar school' op YouTube.

Download posters en sjablonen 'Verantwoord naar school'

Download via WeTransfer de posters in verschillende formaten en de sjablonen om zelf aan de slag te gaan.

Radiospot 'Verantwoord naar school'

Download de radiospot via WeTransfer