Aanbiedingsbrief bij aanbiedingsbrief EK bij antwoorden vragen Ontwerpbesluit bestendiging van de toepasselijkheid op vluchten binnen de EU van de PNR wet en beleidsreactie op evaluatie

Afschrift van de aanbiedingsbrief van minister Yeṣilgöz-Zegerius (JenV) aan de Eerste Kamer bij de antwoorden op de vragen van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid (JenV). De vragen gingen over het ontwerpbesluit voor bestendiging van de toepasselijkheid op vluchten binnen de Europese Unie van de Wet gebruik van passagiersgegevens voor de bestrijding van terroristische en ernstige misdrijven. Daarnaast gingen de vragen over de Kamerbrief van 12 november 2021 met de beleidsreactie op de evaluatie van de wet gebruik passagiersgegevens voor de bestrijding van terroristische en ernstige misdrijven (PNR wet).

Aanbiedingsbrief bij aanbiedingsbrief EK bij antwoorden vragen Ontwerpbesluit bestendiging van de toepasselijkheid op vluchten binnen de EU van de PNR wet en beleidsreactie op evaluatie (PDF | 1 pagina | 157 kB)