3e Regeling van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat tot wijziging van de Regeling vijfde tijdelijk verbod burgerluchtverkeer luchtruim Nederland en BES in verband met het virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt

De regeling gaat over de verlenging van het vliegverbod voor vliegtuigen naar Nederland en Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES) in verband met COVID-19. Het gaat om vliegtuigen uit de landen Zuid-Afrika, Botswana, Lesotho, Swaziland (Eswatini), Namibië, Mozambique, Malawi en Zimbabwe. De regeling geldt tot 15 december, 23.59 uur.

3e Regeling van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat tot wijziging van de Regeling vijfde tijdelijk verbod burgerluchtverkeer luchtruim Nederland en BES in verband met het virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt (PDF | 2 pagina's | 228 kB)