JenV app

Op zoek naar het adres van de rechtbank in Den Haag? Wil je weten hoe hoog de boete voor fout parkeren is? Of wil je graag bij Justitie en Veiligheid werken en ben je op zoek naar openstaande vacatures? Download de app 'Min. JenV', vind snel en eenvoudig de antwoorden en veel meer!

'Min. JenV', voor smartphones en tablets

'Min. JenV' is de gratis app van het ministerie van Justitie en Veiligheid voor op je smartphone of tablet. 'Min. JenV' geeft antwoord op de meest gestelde vragen over JenV-onderwerpen, bundelt nieuws en bevat contactgegevens van meer dan 1.000 organisaties. Thuis, onderweg of op je werk. De app richt zich op iedereen die interesse heeft in de thema's die bij JenV spelen.

Mogelijkheden JenV app

De app 'Min. JenV' biedt de volgende mogelijkheden:

  • Volg het nieuws en de persberichten van het ministerie, de politie, het OM, het Nederlands Forensisch Instituut, de Raad voor de Kinderbescherming, de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, de Immigratie- en Naturalisatiedienst en de Dienst Terugkeer en Vertrek. Je kunt een filter instellen om te bepalen welke berichten je wilt ontvangen.
  • Lees antwoorden op de meest gestelde vragen rondom JenV thema's. Denk aan onderwerpen als trouwen en geregistreerd partnerschap. Maar ook aan vragen en antwoorden bij de identificatieplicht of curatele.
  • Bekijk de hoogtes van boetes bij veelvoorkomende overtredingen.
  • Krijg toegang tot de contactgegevens van ongeveer 1.000 locaties van organisaties die binnen het domein van VenJ werkzaam zijn. Het gaat hierbij om het ministerie zelf, maar bijvoorbeeld ook om rechtbanken, politiebureaus, gevangenissen, meldpunten en veiligheidsregio's. Navigeer met de app naar de gekozen locatie of neem rechtstreeks contact op.
  • Bekijk alle openstaande vacatures bij alle onderdelen van het ministerie van Justitie en Veiligheid. En solliciteer direct vanuit de app.
  • Heb je interesse in mobiliteitsadvies? De nieuwste vacatures binnen het rijk? Op zoek naar geschikte loopbaantesten of opleidingen? Dan is er Mapp, de mobiliteitsapp voor JenV medewerkers.

Minimale vereisten

  • iOS 5.1.1 of nieuwer
    Compatible met iPhone, iPad en iPod touch. De app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.
  • Android 2.2 en hoger

App downloaden

De 'Min. VenJ' app in de App Store.

De 'Min. VenJ' app in Google Play.