Online event: Lucht je hart!

Minister Van Engelshoven gaat online in gesprek met studenten in het hoger onderwijs over de impact van corona op studenten en om samen te bespreken wat perspectief kan bieden. De minister gaat naar vier studentensteden; Groningen, Rotterdam, Enschede en Maastricht.

Studenten in het hoger onderwijs zijn van harte welkom om hier aan deel te nemen. Vertel onderwijsminister Van Engelshoven hoe het met je gaat, wat je nodig hebt en ontdek samen perspectief. Kortom, lucht je hart! De online bijeenkomsten worden georganiseerd door de studentenbelangenorganisaties LSVb, ISO, LKvV en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Vier online bijeenkomsten

De coronacrisis valt iedereen zwaar. Dit kabinet doet er alles aan om de crisis zo gauw mogelijk te boven te zijn. In de tussentijd is het zaak om zo goed mogelijk voor elkaar te zorgen en naar elkaar om te kijken. Daarom gaat minister Van Engelshoven in vier grote studentensteden in gesprek met studenten. Tevens nodigt de minister bestuurders van de stad en van hogescholen en universiteiten uit om deel te nemen. De minister hoort graag hoe het met studenten gaat en wil bespreken wat op de korte en lange termijn nodig is om ze vooruit te helpen.

Binnenkort zullen de programma’s per stad bekend worden gemaakt. Hieronder maken we alvast de data en tijdstippen bekend, dus zorg dat je erbij bent:

  • Groningen op 10 maart van 15.30 tot 17.00 uur
  • Rotterdam op 15 maart van 16.30 tot 18.00 uur
  • Enschede op 29 maart van 15.30 tot 17.00 uur
  • Maastricht op 31 maart van 16.30 tot 18.00 uur
    Bekijk de online bijeenkomst in Maastricht

Deelnemen

Deelnemen of aanmelden is niet meer mogelijk voor deze bijeenkomsten. 

Poster studentenstedentoer
Beeld: ©OCW / OCW