Brexit Zorg Informatie Punt: voor alle vragen over Brexit en de zorg

Het Brexit Zorg Informatie Punt (BZIP) is er voor vragen van burgers, zorgaanbieders en bedrijven in de medische sector. Het Brexit Zorg Informatie Punt beantwoordt uw vraag over Brexit en de zorg.

Heeft u na het lezen van Brexit en de zorgsector: informatie over gevolgen van Brexit en na het lezen van vragen en antwoorden over de zorg en geneesmiddelen na de Brexit nog vragen? Dan kunt u uw vraag mailen naar het Brexit Zorg Informatie Punt

Het Brexit Zorg Informatie Punt is het informatiepunt van samenwerkende overheidsorganisaties op het gebied van zorg. Deze overheidsorganisaties zijn:

Als de vragen heel specifiek zijn, stuurt het BZIP uw vraag door naar de bovengenoemde samenwerkingspartners. Het Brexit Zorg Informatie Punt informeert u dan hierover.

Privacy en persoonsgegevens

Persoonsgegevens en andere gegevens die u naar het Brexit Zorg Informatie Punt mailt, deelt het BZIP uitsluitend met een van deze 4 hierboven genoemde organisaties om uw vragen te beantwoorden. Dit betekent dat u mogelijk een antwoord ontvangt van een van deze overheidsorganisaties.