Video's en letterlijke teksten persconferenties coronavirus

Via deze pagina kunt u video's bekijken van persconferenties van het kabinet over het coronavirus. Ook de letterlijke teksten van de persconferenties zijn hier te vinden.

Bekijk persconferenties van het kabinet live via het Facebook-kanaal van Rijksoverheid. Daarna kunt u de persconferentie op deze pagina terugkijken.

Persconferenties september 2021

Persconferentie 14 september 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS). Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties augustus 2021

Persconferentie 13 augustus 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS). Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties juli 2021

Persmoment 12 juli 2021 waarin minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) excuses aanbieden voor de snelle versoepelingen in juni 2021. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferentie 9 juli 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over maatregelen in de zomer door snelle toename besmettingen.  Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties juni 2021

Persconferentie 18 juni 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over stap 4 van het openingsplan.  Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties mei 2021

Persconferentie 28 mei 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over stap 3 van het openingsplan. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferentie 11 mei 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over stap 2 van het openingsplan. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties april 2021

Persconferentie 20 april 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over stap 1 van het openingsplan. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferentie 13 april 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over het openingsplan van de Nederlandse samenleving. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties maart 2021

Persconferentie 23 maart 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de verlenging van de lockdown. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferentie 8 maart 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de voortzetting van de lockdown. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties februari 2021

Persconferentie 23 februari 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de voorzichtige verruiming van de lockdown. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferentie 2 februari 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de verlenging van de lockdown. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties januari 2021

Persconferentie 20 januari 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de aanscherping van de lockdown en de avondklok. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferentie 12 januari 2021 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de voortzetting van de lockdown tot en met minimaal 9 februari. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties december 2020

Persconferentie 8 december 2020 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de voortzetting van de gedeeltelijke lockdown, ook tijdens de feestdagen. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties november 2020

Persconferentie 17 november 2020 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de voortzetting van de gedeeltelijke lockdown. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferentie 3 november 2020 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de aanpak van het coronavirus en de aangescherpte maatregelen per 4 november 22.00 uur. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties oktober 2020

Persmoment 27 oktober 2020 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over over de kabinetsmaatregelen tegen het coronavirus. Lees de letterlijke tekst van het persmoment.

Persconferentie 13 oktober 2020 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de aanpak van het coronavirus en de aangescherpte maatregelen per 14 oktober 22.00 uur. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferenties september 2020

Persconferentie 28 september 2020 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferentie 18 september 2020 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over regionale maatregelen tegen het coronavirus. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.

Persconferentie 1 september 2020 (YouTube) van minister-president Rutte en minister De Jonge (VWS) over de aanpak van het coronavirus. Lees de letterlijke tekst van de persconferentie.