Coaching en advies Stichting Ondernemersklankbord

Het kabinet doet er alles aan banen en inkomens veilig te stellen, en de vitaliteit van onze economie te ondersteunen. Daartoe zijn er verschillende financiële noodregelingen in het leven geroepen voor werkgevers en zelfstandigen.

U kunt als ondernemer met vragen over het coronavirus terecht op de pagina met veelgestelde vragen van ondernemers en bedrijven. Staat uw vraag niet op deze pagina? Dan kunt u terecht bij het KVK-coronaloket. Staat uw vraag ook niet op deze site? Bel dan naar het Kamer van Koophandel Adviesteam: 0800-2117. Dit nummer is open van 8.30 uur tot 17.00 uur. 

Verkeert u als ondernemer in zwaar weer? Dan kunt u ook professionele coaching krijgen via Stichting Ondernemersklankbord (OKB).

Wat is Stichting Ondernemersklankbord (OKB)?

Stichting Ondernemersklankbord (OKB) is een organisatie die al 40 jaar bestaat en werkt met zo’n 300 vrijwilligers, veelal oud-ondernemers, om mkb-ondernemers met coaching bij te staan. Dat gebeurt meestal door middel van trajecten van 6 maanden, waarin ondernemers onbeperkt beroep kunnen doen op de expertise van het OKB.

Wat kan Stichting Ondernemersklankbord voor mij als ondernemer betekenen?

Ondernemers kunnen dit jaar gratis professionele coaching krijgen wanneer ze in zwaar weer verkeren. Bijvoorbeeld wanneer ze door de coronacrisis failliet dreigen te gaan. In deze coronatijd vormt het OKB in het verlengde van de Kamer van Koophandel (KVK) de tweedelijnszorg voor ondernemers. De KVK is het eerste loket voor informatie en advies; het OKB voor (verdere) coaching en advies.

Waar kan ik terecht voor professionele coaching van het OKB?

Het Coronaloket van de KVK is het eerste loket voor informatie en advies. U kunt op de website van het OKB terecht voor (verdere) coaching en advies.