Testen na aankomst in Nederland

Iedereen die uit het buitenland naar Nederland (terug)komt krijgt het advies zich na aankomst te testen op corona. Ook als u volledig gevaccineerd bent. Welke test u gebruikt hangt af van het land waar u vandaan reist. Ga bij coronaklachten zoals hoesten of verkoudheid altijd in quarantaine. En maak een testafspraak bij de GGD.

Advies na aankomst in Nederland uit land binnen de EU/Schengen

Controleer voor vertrek naar Nederland de Checklist inreizen naar Nederland. Zo weet u welke corona-documenten u nodig hebt om Nederland in te mogen reizen. Volg na aankomst in Nederland het testadvies op dat voor uw situatie geldt.

Advies na aankomst in Nederland uit land buiten de EU/Schengen

Komt u van buiten een EU-land of Schengenland naar Nederland? Controleer dan voor vertrek de Checklist inreizen naar Nederland. Zo weet u welke corona-documenten u nodig hebt om Nederland in te mogen reizen. Volg na aankomst in Nederland het testadvies op dat voor uw situatie geldt.

In quarantaine bij klachten

Heeft u klachten die lijken op corona, zoals hoesten of verkoudheid? Blijf dan thuis of op uw vakantieadres. En maak een testafspraak bij de GGD via 0800-1202 of maak een afspraak via Coronatest.nl.