Formulier teruggave examengeld basisexamen inburgering buitenland

Ziet u af van het examen inburgering in het buitenland?  Dan kunt u het geld dat u heeft betaald voor dit inburgeringsexamen terugvragen. Dit kan door het aanvraagformulier 'Teruggave examengeld basisexamen inburgering buitenland' in te vullen.

U krijgt een deel van de betaalde € 350, - terug. Het deel dat u niet terugkrijgt, is voor administratiekosten (€ 35,-). En voor kosten die de bank berekent. Bijvoorbeeld voor een betaling naar een buitenlandse bank.

Er bestaat een andere restitutieregeling voor mensen met de Turkse nationaliteit of hun familieleden, omdat zij sinds 16 augustus 2011 niet meer verplicht zijn om deel te nemen aan het basisexamen inburgering in het buitenland.

Indien uw aanvraag wordt toegewezen, zal het minimaal 6 weken in beslag nemen voordat het geld op uw rekening is teruggestort.

 

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring. Dit formulier handelen wij af conform de e-mailgedragslijn voor overheden. Daarin staat beschreven hoe de overheid omgaat met het afhandelen en bewaren van e-mail.

Uw gegevens

* Verplichte velden

group0

Referentgegevens

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.

Zie betalingsbevestiging: 10 cijfers

Kandidaatgegevens

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-JJJJ

group1

Gegevens buitenlandse rekening

Ibannummer alleen invullen indien het bedrag naar een buitenlandse betaalrekening moet worden overgemaakt. Ibannummer en bic code te vinden via <a href="http://www.ibannl.org">www.ibannl.org</a>.

Bic code alleen invullen indien het bedrag naar een buitenlandse betaalrekening moet worden overgemaakt. Ibannummer en bic code te vinden via <a href="http://www.ibannl.org">www.ibannl.org</a>.