Hoe kan ik me aanmelden als stembureaulid?

Wil je bij de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021 meehelpen op een stembureau? En ben je 18 jaar of ouder? Meld je dan aan.

Aanmelden kan op twee manieren:

  • Meld je direct aan bij de gemeente waar jij op een stembureau wilt werken. Check op de site van de gemeente hoe je dat doet. 
  • Vul het formulier in op deze pagina. Als je dat hebt gedaan, geven wij je e-mailadres en telefoonnummer door aan de gemeente waar jij op een stembureau wilt werken. Wij vragen de gemeente dan om contact met je op te nemen.

Sommige gemeenten, waaronder bijvoorbeeld Amsterdam en Groningen, hebben aangegeven inmiddels voldoende stembureauleden te hebben. Check welke gemeenten al vol zitten. Jouw gegevens worden niet doorgegeven aan die gemeenten. Je kunt je nog bij een nabijgelegen gemeente aanmelden.

Aanmelding Werken op een stembureau

* Verplichte velden

Vul hier de naam van de gemeente in.

Hier kan je één emailadres opgeven. Voorbeeld: naam@domein.nl, naam@domein.com etc.

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij sturen jouw gegevens door naar de gemeente die je hebt ingevuld in het formulier en vernietigen jouw gegevens na de verkiezingen in maart 2021.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij sturen jouw gegevens, met jouw toestemming, door naar de gemeente die je hebt ingevuld zodat de gemeente contact op kan nemen en verdere afspraken kan maken over het werken op een stembureau.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Jouw gegevens worden doorgestuurd aan de gemeente om de aanmelding om te komen werken bij het stembureau in behandeling te nemen.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Jouw gegevens worden na de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 uit dit aanmeldsysteem verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *

Meer informatie over werken op een stembureau

Wil je meer weten over het werken op een stembureau? Bijvoorbeeld wat een stembureaulid zoal doet op een verkiezingsdag? Ga dan naar de pagina over werken op een stembureau. Of bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen over werken op een stembureau.