Middag van de Middenhuur 2018

Op 29 januari maken we een vliegende doorstart voor nog meer middenhuur tijdens de Middag van de Middenhuur in Utrecht.

Lokale partijen vinden elkaar steeds vaker en maken afspraken om het aanbod van woningen in het middenhuursegment te vergroten. Daar hebben we allemaal wat aan; van gemeente tot bewoner, van ontwikkelaar tot bouwer, van corporatie tot investeerder.

Maar hoe doe je dat nou: samenwerken op lokaal niveau? En hoe kan het nog makkelijker? Op de Middag van de Middenhuur ontdekt u wat u dit oplevert en hoe het echt werkt. Hier ontmoet u andere professionals uit uw stad of regio, waar u mee verder kunt. Meer middenhuur ligt om de hoek.

Ja, ik meld me aan voor de Middag van de Middenhuur

  • Maandag 29 januari 2018, van 13.00 tot 16.45 uur (+ netwerkborrel)
  • Tivoli Vredenburg, Utrecht (routebeschrijving)

Belangrijke mededeling

Vanwege een technische storing zijn de aanmeldingen vóór 12 december voor de Middag van de Middenhuur niet opgeslagen. Wij vragen u zich nogmaals te registreren. U ontvangt uiterlijk 24 januari 2018 een definitieve bevestiging van uw aanmelding. Onze excuses voor dit ongemak.

Middag van de Middenhuur

Aanspreektitel
Ik ben/vertegenwoordig een: *

Vul hier de (1) gemeente in waarin u professioneel actief bent of waar u meer zou willen doen in het middenhuursegment. U kunt in de velden hieronder nog 3 gemeenten invullen. Vul per veld 1 gemeente in.

Er is een beperkt aantal plaatsen voor deze bijeenkomst. U ontvangt uiterlijk 24 januari 2018 een definitieve bevestiging van uw deelname.

Vragen of contact

Heeft u vragen over de ‘Middag van de middenhuur’ of over het invullen van dit formulier, dan kunt u contact opnemen met de organisatie via samenwerkingstafel@minbzk.nl.