Minister De Jonge uitnodigen

Minister De Jonge (VWS) ontvangt tientallen uitnodigingen per week. Bijvoorbeeld om een congres toe te spreken of een opening te verrichten. Hij stelt deze uitnodigingen zeer op prijs.

Hieronder staan links naar de portefeuilles van de ministers en de staatssecretaris. Zo kunt u bepalen wie van de drie u moet uitnodigen.

Uitnodiging

Probeer een verzoek minimaal drie maanden voor de datum van uw bijeenkomst te versturen. Het duurt ongeveer drie weken voor u antwoord krijgt. Dan weet u ruim op tijd of de minister op uw uitnodiging kan ingaan. Nodigt u de minister binnen drie weken voor aanvang van uw bijeenkomst uit, dan wordt de uitnodiging in principe afgewezen.

Onder voorbehoud

Een toezegging is onder voorbehoud. Er kan altijd iets tussenkomen, bijvoorbeeld omdat de minister naar de Tweede Kamer moet voor overleg of voor het vragenuurtje op dinsdagmiddag. Op vrijdag zijn de bewindspersonen bij de vergadering van de Ministerraad. Die duurt in principe de hele dag. Daarom maken uitnodigingen voor dinsdag en vrijdag weinig kans.

Formulier

Wij vragen u om dit uitnodigingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat de minister een duidelijk beeld van de bijeenkomst heeft en wat zijn rol is. Dit formulier is uitsluitend bedoeld om de minister uit te nodigen voor een bijeenkomst, een overhandiging, een opening, een symposium of een congres. Ook kunt u het gebruiken met het verzoek om een voorwoord. Nadat u het formulier heeft verzonden, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging.

Andere vragen

- Heeft u een mediaverzoek? Neem dan contact op met een van de woordvoerders.
- Heeft u een andere vraag of een suggestie aan de minister? Vul dan het contactformulier in van Informatie Rijksoverheid.