Social media

Staatssecretaris Mona Keijzer is actief op social media. Door actieve deelname op social media laat de staatssecretaris, als boegbeeld van de organisatie, aan een breed publiek zien waar zij aan werkt en met wie.

Beheer social media accounts

De social media accounts worden deels beheerd door de staatssecretaris zelf en deels door de directie communicatie. De activiteit van een bewindspersoon op sociale media ondersteunt de doelstelling van overheidscommunicatie dat mensen recht hebben op informatie van en communicatie met de rijksoverheid. Ambtenaren ondersteunen de staatssecretaris alleen voor berichten die met het werk van de staatssecretaris van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat te maken hebben.

Reacties en Huisregels

Reacties worden op prijs gesteld, maar er wordt niet gereageerd op reacties met ongepast taalgebruik en andere ongepaste uitingen. Deze worden ook verwijderd, dus hou het netjes. Dit geldt ook voor het veelvuldig plaatsen van dezelfde reactie of reclame maken voor een product (spammen). De staatssecretaris kan helaas niet op alle vragen persoonlijk antwoorden. De directie communicatie ondersteunt daarom in de beantwoording van vragen.