Contact

De website Rijksoverheid.nl geeft toelichting op wetten en regels van het Rijk. Het kan zijn dat u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden op de site. Dan kunt u contact opnemen.

Contact opnemen met Informatie Rijksoverheid

Rijksoverheid.nl is de gezamenlijke website van de 11 ministeries. Het loket Informatie Rijksoverheid neemt namens de ministeries de vragen over de site in behandeling. U kunt uw vraag telefonisch, per e-mail of via Twitter stellen: 

  • Telefonisch

    U kunt op werkdagen tussen 8.00 en 20.00 uur bellen naar telefoonnummer 1400. U betaalt voor dit nummer alleen de gebruikelijke belkosten. Belt u vanuit het buitenland? Bel dan naar: + 31 77 4656767.

    Bent u doof of slechthorend? Via de bemiddelingsdienst van KPN Teletolk kunnen doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking met ons bellen met tekst, spraak en beeld.

  • Via Twitter

    Informatie Rijksoverheid gebruikt het Twitteraccount @Rijksoverheid om vragen te beantwoorden over wetten en regels. Informatie Rijksoverheid is op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur online.

Vragen of opmerkingen over security

Wilt u melding maken van een kwetsbaarheid op Rijksoverheid.nl? Lees het beleid van de Rijksoverheid voor responsible disclosure.

De Rijksoverheid. Voor Nederland.