Contact

Informatie Rijksoverheid geeft informatie over de wet- en regelgeving van de Rijksoverheid. Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden op deze website, kunt u uw vraag telefonisch, per e-mail of (vanaf 6 januari 2014) op Twitter stellen aan Informatie Rijksoverheid.

 • ­Telefonisch

  U kunt uw vraag telefonisch stellen via het 4-cijferig telefoonnummer 1400 op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur. Voor dit nummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten en geen informatietarief.
  Als u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar het telefoonnummer + 31-77-4656767.
 • Per e-mail

  U kunt uw vraag ook per e-mail stellen via het contactformulier.
 • Via Twitter

  Vanaf 6 januari 2014 wordt het Twitter account @Rijksoverheid door Informatie Rijksoverheid gebruikt voor het beantwoorden van vragen over wet- en regelgeving aan de Rijksoverheid. Informatie Rijksoverheid zal van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur online zijn.

Informatie voor bedrijven

De website Antwoord voor bedrijven biedt specifieke informatie voor bedrijven over onderwerpen zoals subsidies, regels en vergunningen.

Vragen of opmerkingen over deze website

Vragen, opmerkingen en/of suggesties over de werking van deze website zijn van harte welkom. Gebruik daarvoor het contactformulier.

Vragen of opmerkingen over security

Wilt u melding maken van een kwetsbaarheid op Rijksoverheid.nl? Lees het beleid van de Rijksoverheid voor responsible disclosure.

Verantwoordelijk ministerie

De Rijksoverheid. Voor Nederland.