Algemeen ambtsbericht Sudan van oktober 2019

Dit algemeen ambtsbericht beschrijft de situatie in Sudan voor zover deze van belang is voor de beoordeling van asielverzoeken van personen die afkomstig zijn uit dat land en voor de besluitvorming over de terugkeer van afgewezen Sudanese asielzoekers. In het ambtsbericht wordt ook aandacht besteed aan de positie van personen van Zuid-Sudanese afkomst.

Algemeen ambtsbericht Sudan van oktober 2019 (PDF | 129 pagina's | 2,8 MB)

Terms of Reference Sudan 12 oktober 2018 (PDF | 5 pagina's | 39 kB)

Periode Ambtsbericht

Het algemeen ambtsbericht beslaat de periode van juni 2017 tot en met augustus 2019. Informatie die in juli 2019 en augustus 2019 werd uitgebracht is op hoofdlijnen meegenomen in het onderhavige verslag.

Ambtsberichten ouder dan 8 jaar in webarchief

Zoekt u een Ambtsbericht ouder dan 8 jaar en kunt u dat hier niet vinden? Raadpleeg dan het webarchief van Rijksoverheid.nl.