Algemeen ambtsbericht Turkije oktober 2019

Algemeen ambtsbericht over de situatie in Turkije, voor zover deze van belang is voor de beoordeling van asielverzoeken van personen die afkomstig zijn uit Turkije en voor besluitvorming over de terugkeer van afgewezen Turkse asielzoekers. Het ambtsbericht beslaat de periode van juli 2016 tot en met september 2019. Bij het ambtsbericht bevatten de Terms of Reference (ToR) een overzicht met aandachtspunten.

Algemeen ambtsbericht Turkije oktober 2019 (PDF | 63 pagina's | 974 kB)

Algemeen ambtsbericht Turkije oktober 2019 (engels) (PDF | 59 pagina's | 1,0 MB)

Terms of Reference voor algemeen ambtsbericht Turkije (PDF | 8 pagina's | 452 kB)

Zoekt u een ambtsbericht ouder dan 8 jaar en kunt u dat hier niet vinden? Raadpleeg dan het webarchief van Rijksoverheid.nl.