SUP Afwegingskader Vragen en antwoorden Carrousel ronde 2

Het in december 2022 gepubliceerde afwegingskader ondersteunt bedrijven bij de implementatie van de regelgeving voor wegwerpplastic (Single Use Plastic). Het afwegingskader bevat beslisbomen, definities en voorbeelden voor voedselverpakkingen om af te bakenen welke verpakkingen binnen de reikwijdte vallen van de ministeriële regeling kunststofproducten voor eenmalig gebruik.

SUP Afwegingskader Vragen en antwoorden Carrousel ronde 2

Deze publicatie is een 2e aanvulling op het afwegingskader dat antwoord geeft op de meest gestelde vragen over de regelgeving en over het afwegingskader. Het is een los document en vervangt niet het afwegingskader en is daarmee geen update, maar een extra document ter verduidelijking. Meer informatie over de regelgeving is te vinden op www.minderwegwerpplastic.nl.