Nieuwsbrief Jaarverslaggeving Onderwijs - Najaarseditie 3

Aanstaande donderdag is het Webinar ‘Reserves & Financiële Positie Onderwijsinstellingen’ door OCW en de Inspectie. Via deze link kunt u deelnemen aan dit Webinar. Het Webinar start om 14.45 uur, de link is een kwartier van tevoren actief, inschrijven is niet nodig en deelname is gratis. Rechts naast het scherm kunt u zich aanmelden voor de chat waarvoor u alleen uw naam op hoeft te geven. Via de chat kunt u vragen stellen welke tijdens de vragenronde worden voorgelegd aan de sprekers.

We raden u aan iets voor 14.45 uur digitaal aanwezig te zijn zodat u de instellingen kunt controleren en zodat u op tijd bent voor de start van het Webinar.

Wij raden u aan een aantal technische checks te doen:

- Check van tevoren of uw audio- en video-instellingen correct zijn ingesteld.

- Het schijnt dat de audio niet werkt wanneer u het Webinar vanuit een werkomgeving bekijkt. We raden u aan om uit de werkomgeving te gaan en het kanaal via de browser vanuit uw computeromgeving te openen.

- Bekijkt u het Webinar met uw telefoon, tablet of IPad? Dan wordt automatisch de Vimeo app gebruikt. Een aantal gebruikers gaven de vorige keer aan dat ze geen chat-scherm in beeld kregen. Als u de app van tevoren update, zal dit probleem verholpen zijn. Updaten kan door de app te verwijderen en opnieuw te installeren of om een update uit te laten voeren vanuit de app-instellingen.

Bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de Webinars? Geen zorgen, deze zullen na uitzending terug te zien zijn via dezelfde link.

Op 25 november staat het Webinar ‘Vereenvoudiging Bekostiging PO/VO’ gepland om 13 uur. Dit Webinar hebben we eerder moeten annuleren vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Meer informatie en de link voor dit Webinar wordt eind deze week verzonden via deze nieuwsbrief.

Hieronder vindt u de replay link naar het afgelopen Webinar.

Webinar 29 oktober: Algemene Ontwikkelingen Verslaggeving & Verwerking Groot Onderhoud

Heeft u vragen omtrent de Webinars, dan kunt u deze mailen naar: dienstpostbus.verantwoordingsronde@minocw.nl