Help

Op Rijksoverheid.nl geven ministeries toelichting op wetten en regels. Ook leest u welke ministers en staatssecretarissen in het kabinet zitten en wat de plannen van het kabinet zijn. 

Over Rijksoverheid.nl

Rijksoverheid.nl is de gezamenlijke website van de 11 ministeries. Het ministerie van Algemene Zaken beheert de site. Op de pagina Over Rijksoverheid.nl leest u welke onderwerpen aan bod komen op de website. 

Documenten op Rijksoverheid.nl

Rijksoverheid.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video's op Rijksoverheid.nl

De video’s op deze website worden getoond in Flash Video. Om ze te kunnen bekijken heeft u het programma Adobe Flash Player nodig. U kunt gratis de Flash Player downloaden. Wanneer u geen Flash Video kunt gebruiken, worden alternatieven aangeboden. U kunt de video's ook in diverse formaten downloaden.

De video's zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio description in te schakelen. Ook kunt u de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen.

Nieuwsbrieven en RSS-feeds van Rijksoverheid.nl

Wilt u op de hoogte blijven van actuele berichten van de Rijksoverheid? Dan kunt u zich abonneren op nieuwsbrieven en RSS-feeds.

Vragen en opmerkingen over Rijksoverheid.nl

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. De site is voortdurend in ontwikkeling.

Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site? Deze kunt u indienen via het contactformulier.

De Rijksoverheid. Voor Nederland