Help

Op Rijksoverheid.nl geven ministeries toelichting op wetten en regels. Ook leest u welke ministers en staatssecretarissen in het kabinet zitten en wat de plannen van het kabinet zijn. 

Over Rijksoverheid.nl

Rijksoverheid.nl is de gezamenlijke website van de 12 ministeries. Het ministerie van Algemene Zaken beheert de site. Op de pagina Over Rijksoverheid.nl leest u welke onderwerpen aan bod komen op de website. 

Documenten op Rijksoverheid.nl

Rijksoverheid.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video's op Rijksoverheid.nl

De video's op deze website zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio description in te schakelen. Ook kunt u de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen.

U kunt de video's ook in diverse formaten downloaden.

Nieuwsbrieven en RSS-feeds van Rijksoverheid.nl

Wilt u op de hoogte blijven van actuele berichten van de Rijksoverheid? Dan kunt u zich abonneren op nieuwsbrieven en attenderingen.

Vragen en opmerkingen over Rijksoverheid.nl

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. De site is voortdurend in ontwikkeling.

Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site? Deze kunt u indienen via het contactformulier.