Nieuwsbrief Jaarverslaggeving Onderwijs - Najaarseditie deel 2

Het eerste Webinar 'Ontwikkelingen Jaarverslaggeving Onderwijs & Preview Verwerking Voorziening Groot Onderhoud' is achter de rug! De voorbereiding en uitzending is uitermate goed verlopen en we zijn heel tevreden.

Via de maillijst wordt de presentatie verstuurd. Mocht u deze ook willen ontvangen, maar staat u niet op de maillijst, stuur dan een bericht naar de dienstpostbus (zie onderaan de nieuwsbrief).

Dhr. van Zanen over de ontwikkelingen jaarverslaggeving onderwijs

Een webinar opnemen en uitzenden via een live-stream is toch wat anders dan in een zaal presenteren vol met publiek...

Dhr. Swarts over de preview verwerking voorziening groot onderhoud

Zoals zichtbaar in de zaal als op de video met een hardwerkend team op de achtergrond!

Webinar Alg, Ontw. Verslgv.
Beeld: ©OCW

-----

Webinar Verw. Gr. Ondh.
Beeld: ©OCW

‘Vereenvoudiging bekostiging PO & VO door OCW’ - 5 november 2020

Het volgende webinar op de planning is ‘Vereenvoudiging bekostiging PO & VO door OCW’ op 5 november. Via deze link kunt u deelnamen aan dit webinar. Het start om 13 uur, inschrijven is niet nodig en deelname is gratis. Rechts naast het scherm kunt u zich aanmelden voor de chat waarvoor u alleen uw naam op hoeft te geven. Via de chat kunt u vragen stellen welke tijdens de vragenronde worden voorgelegd aan de sprekers.

We raden u aan iets voor 13 uur digitaal aanwezig te zijn zodat het Webinar om 13 uur van start kan gaan.

Tevens raden wij u aan een aantal technische checks te doen:

- Check van tevoren of uw audio- en video-instellingen correct zijn ingesteld.

- Het schijnt dat de audio niet werkt wanneer u het webinar vanuit een werkomgeving bekijkt. We raden u aan om uit de werkomgeving te gaan en het kanaal via de browser vanuit uw computeromgeving te openen.

- Bekijkt u het webinar met uw telefoon, tablet of IPad? Dan wordt automatisch de Vimeo app gebruikt. Een aantal gebruikers gaven de vorige keer aan dat ze geen chat-scherm in beeld kregen. Als u de app van tevoren update, zal dit probleem verholpen zijn. Updaten kan door de app te verwijderen en opnieuw te installeren of om een update uit te laten voeren vanuit de app-instellingen.

Bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de Webinars? Geen zorgen, deze zullen na uitzending terug te zien zijn via dezelfde link.

Hieronder vindt u de replay link naar het afgelopen webinar.

Webinar 29 oktober: Algemene Ontwikkelingen Verslaggeving & Verwerking Groot Onderhoud

Heeft u vragen omtrent de Webinars, dan kunt u deze mailen naar: dienstpostbus.verantwoordingsronde@minocw.nl

Op 19 november staat het Webinar ‘Reserves & Financiële Positie Onderwijsinstellingen door OCW en de Inspectie’ gepland. Meer informatie en de link naar deze Webinar volgen tzt via deze nieuwsbrief.