Contact

Contactformulier

Via dit formulier kunt u één korte vraag stellen aan Informatie Rijksoverheid. Het is helaas niet mogelijk om bijlagen mee te sturen in verband met de verspreiding van virussen via e-mail. U krijgt binnen twee werkdagen een reactie op uw bericht.

Uw vraag

* verplichte velden

Vul hier zo duidelijk mogelijk het onderwerp van uw vraag in, bijvoorbeeld 'vraag over schoolvakanties'.

Maximaal 5000 karakters

Wij willen u in ons antwoord graag op de juiste manier aanspreken.

Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact met u opnemen als wij een toelichting op uw vraag nodig hebben of het antwoord op uw vraag mondeling willen toelichten.

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.

Als u eerder contact heeft gezocht, kunt u hier het referentienummer aangeven. Het referentienummer begint altijd met een E of een T gevolgd door 7 cijfers.

Vul hier het antwoord op de som in cijfers in. Deze vraag is een controle of het formulier wordt ingevuld door een persoon en niet door een robot. Dit voorkomt het verspreiden van ongewenste e-mail.

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring. Dit formulier handelen wij af conform de e-mailgedragslijn voor overheden. Daarin staat beschreven hoe de overheid omgaat met het afhandelen en bewaren van e-mail.

Verantwoordelijk ministerie

De Rijksoverheid. Voor Nederland.