Kamerbrief over instellingsbesluit en benoemings- en vergoedingenbesluit Commissie sociaal minimum Caribisch Nederland

Minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) biedt de Tweede Kamer het instellingsbesluit van de Commissie sociaal minimum Caribisch Nederland, inclusief taakopdracht, en het benoemings- en vergoedingenbesluit van de Commissie aan. De minister informeert de Tweede Kamer ook over de toezeggingen die zij heeft gedaan tijdens het debat over de instelling van een onafhankelijke commissie die onderzoek gaat doen naar een sociaal minimum voor Caribisch Nederland. 

Kamerbrief over instellingsbesluit en benoemings- en vergoedingenbesluit Commissie sociaal minimum Caribisch Nederland (PDF | 2 pagina's | 96 kB)

Een vergelijkbare brief is ook aan de Eerste Kamer aangeboden.