Uitstelbrief op Kamervragen over artikelen ’Wachtlijst stroomnet explodeert door energietransitie, jaren wachten op stroom geen uitzondering’ en ‘Huishoudens, scholen en kleinbedrijf van stroomnet af bij overbelasting’

Minister Jetten (Klimaat en Energie) meldt dat de antwoorden op vragen over het artikel Wachtlijst stroomnet explodeert door energietransitie, jaren wachten op stroom geen uitzondering en het artikel Huishoudens, scholen en kleinbedrijf van stroomnet af bij overbelasting later komen dan gebruikelijk. Het Tweede Kamerlid Eerdmans (JA21) heeft de vragen gesteld.

Uitstelbrief op Kamervragen over artikelen ’Wachtlijst stroomnet explodeert door energietransitie, jaren wachten op stroom geen uitzondering’ en ‘Huishoudens, scholen en kleinbedrijf van stroomnet af bij overbelasting’