Onder invloed - De impact van drugscriminaliteit

‘Onder invloed’ is een fotoboek over de duistere wereld die schuilgaat achter het produceren en gebruiken van drugs. De foto’s in dit boek brengen op indringende wijze de ontwrichtende werking van drugscriminaliteit op het dagelijks leven in beeld. Onderwerpen die behandeld worden zijn: • De ontdekking van een drugslab en het oprollen van een crimineel netwerk • Een stille toch voor loopjongens uit het drugsmilieu • Drugssmokkel • Uithalers van drugs op containerterminals • Drugsverslaafden • Drugsdumpingen in een natuurgebied • Cokewasserijen en drugslabs in woonwijken • Preventieve fouillering • Cokehandel vanuit een woonkamer • Wapenvondsten • Ernstige bedreiging van een burgemeester • Bedreiging van de kroonprinses • Handgranaat in een speeltuin

Versie april 2024

Onder invloed - De impact van drugscriminaliteit