Opiniepeiling Omgevingsanalyse SZW najaar 2021

Dit onderzoek is uitgevoerd als onderdeel van de Omgevingsanalyse van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). 

Dit onderzoek is uitgevoerd als onderdeel van de Omgevingsanalyse van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Met het onderzoek is in kaart gebracht welke beleidsonderwerpen van SZW belangrijk worden gevonden door het Nederlands Publiek, ZZP ers en werkgevers (allen 18+). Daarnaast is in kaart gebracht over welke beleidsonderwerpen deze groepen zich zorgen maken. In het onderzoek worden voor de verschillende doelgroepen trendvergelijkingen gemaakt tussen deze meting (najaar 2021) en de meting in het voorjaar van 2021. In dit rapport zijn de resultaten van drie groepen opgenomen: Nederlands publiek, ZZP-ers en werkgevers.