Documenten

Zoekt u een document van vóór 2020 en kunt u dat hier niet vinden? Kijk dan in het webarchief van Rijksoverheid.nl.

Per 1 september 2023 plaatst VWS Woo-besluiten en bijbehorende documenten op een nieuw platform: open.minvws.nl

50 documenten

Vul zoekcriteria in
Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.
Periode
U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.
Sorteren op:
Abonneren op documenten van deze organisatie
  1. Perceptie stimuleringsregelingen productverbetering en gebruik Nutri Score

    Rapport over de kennis, houding en het gedrag van bedrijven ten aanzien van de stimuleringsmaatregelen in het kader van ...

    Publicatie | 05-08-2020

  2. Oproep om mee te doen met de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV)

    Deze brief bevat een oproep aan fabrikanten om mee te doen met de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV). Deze nieuwe ...

    Brief | 24-02-2022

  3. Op weg naar criteria voor productverbetering - conceptrapport

    Indeling in voedingsmiddelengroepen en grenswaarden voor voedingsstofgehalten. Conceptrapport (PDF | 51 pagina's | 382 kB) ...

    Publicatie | 20-03-2020

  4. Kamerbrief bij rapporten over productverbetering en zout- en kaliuminname

    Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft de Tweede Kamer een toelichting op de rapporten 'Nieuwe criteria voor productverbetering' ...

    Kamerstuk: Kamerbrief | 24-02-2022

  5. Verkenning Nationale aanpak productverbetering bij soepen en sauzen

    Dit rapport presenteert de resultaten van een verkenning waarbij de Nationale aanpak productverbetering is getest bij de branches ...

    Rapport | 31-07-2021

  6. Verslag Klankbordbijeenkomst nieuwe aanpak voor productverbetering 8 december 2020

    Klankbordbijeenkomst nieuwe aanpak voor productverbetering van het bedrijfsleven voor de productcategorieën Brood & ...

    Publicatie | 08-12-2020

  7. Kamerbrief over ontwikkeling nieuwe aanpak productverbetering en voedselkeuzelogo Nutri-Score

    Staatssecretaris Blokhuis informeert de Tweede Kamer over de ontwikkeling van de nieuwe aanpak productverbetering en ...

    Kamerstuk: Kamerbrief | 13-11-2020

  8. Overzicht stakeholdergesprekken voedselkeuzelogo en productverbetering

    Overzicht met samenvattingen van alle gesprekken met organisaties die het projectteam gevoerd heeft. Van elke organisatie is ...

    Publicatie | 10-12-2019

  9. Nieuwe criteria voor productverbetering

    Dit rapport beschrijft grenswaarden voor zout, verzadigd vet en suiker in 14 groepen voedingsmiddelen. Doel hiervan is dat ...

    Rapport | 24-02-2022

  10. Kamerbrief over Schijf van Vijf, productverbetering en voedselreclame

    Staatssecretaris Blokhuis (VWS) informeert de Tweede Kamer over ontwikkelingen op het gebied van productsamenstelling van ...

    Kamerstuk: Kamerbrief | 04-11-2021