Communicatie over Overlijden: wat moet ik regelen?

Wilt u nabestaanden helpen zaken te regelen met de overheid? Dan kunt u hen wijzen op het persoonlijk overzicht Overlijden: wat moet ik regelen? Daarin krijgt een nabestaande informatie over de afwikkeling die geldt voor zijn situatie.

Hieronder vindt u communicatiemiddelen die verwijzen naar het persoonlijk overzicht Overlijden: wat moet ik regelen? De e-banners kunt u op uw website plaatsen. Het kaartje en poster op A4-formaat kunt u opnemen in uw informatie voor nabestaanden, bijvoorbeeld in een informatiemap. De verkorte urls kunt u gebruiken in uw brieven naar nabestaanden.

Posters

Kaartjes

E-banners

De e-banner kunt u plaatsen op uw eigen website of in een digitale nieuwsbrief met een link naar het persoonlijk overzicht Overlijden: wat moet ik regelen?

Persoonlijk overzichten Voorbereiding op overlijden en Erven

Naast het persoonlijk overzicht Overlijden: wat moet ik regelen? zijn er nog 2 persoonlijk overzichten rondom overlijden:

Voor deze persoonlijke overzichten is geen communicatiemateriaal beschikbaar, maar u kunt
er in uw drukwerk of brieven wel naar verwijzen met de verkorte url’s.

Verkorte urls

Wilt u in uw eigen folders, brieven of ander drukwerk verwijzen naar de persoonlijke overzichten? Dan kunt u de verkorte urls gebruiken. Dit zijn:

  • www.rijksoverheid.nl/voorbereidingopoverlijden
  • www.rijksoverheid.nl/erven
  • www.rijksoverheid.nl/overlijden

Contact

Heeft u een vraag over het communicatiemateriaal? Neem dan contact op via e-mailadres life.events@minaz.nl