20 november Agenda minister Helder week 47

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

 • Datum -
 • Locatie Diverse locaties

20 november

 • Bestuurlijk overleg: minister Helder heeft een overleg over het programma Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen (WOZO) samen met Sociaal Werk Nederland, Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Zorgverzekeraars Nederland, Seniorencoalitie, Landelijke Huisartsen Vereniging, ActiZ en de Vereniging Nederlandse Gemeenten bij de ANBO (Woerden)
 • Gesprek: minister Helder gaat in gesprek met studenten van Tilburg University over het strategisch beleid van Tranzo, het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (via communicatietechnologie)

21 november

 • Werkbezoek: minister Helder brengt een bezoek aan Kwintes in het kader van de GGZ in de Wet langdurige zorg, waar zij onder meer met cliënten spreekt (Gouda)
 • Werkbezoek: minister Helder is aanwezig bij het 10-jarig jubileum van TopCare (Utrecht)

22 november

 • Ontvangst: minister Helder neemt ‘Signalement passende zorg voor mensen met psychische problemen’ in ontvangst van Zorginstituut Nederland (Den Haag)
   

23 november

 • Bestuurlijk overleg: minister Kuipers en minister Helder hebben een bestuurlijk overleg met zorgpartijen LHV, NHG, InEen, Actiz, ZorgthuisNl, NVAVG, KNGF, KNMP, PPN, V&VN, VNG, SWN, ZN, NZa, ZiN, AEF (Den Haag)

24 november

 • Werkbezoek: minister Helder brengt een bezoek aan Brussel. Hier spreekt de minister met Eurocommissaris Ivanova over Europese samenwerking op het terrein van onderzoek naar diagnostiek, behandeling en preventie van dementie. En met Pierre-Yves Jeholet, minister-president van de Franse Gemeenschap in België, Sandra Bergqvist, Finse minister van Jeugd, Sport en Beweging, Mahmut Özdemir, Duitse Staatssecretaris Binnenlandse Zaken en Amélie Oudéa-Castéra, Franse minister voor Sport en de Olympische / Paralympische Spelen over de toekenning van internationale sportevenementen (Brussel)

Informatie voor de pers

Media kunnen voor meer informatie over deze agenda contact opnemen met Vera van Aller  
+31 6 11 79 70 64ve.v.aller@minvws.nl.