04 december Agenda minister Kuipers week 49

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie diverse locaties

4 december

  • Bestuurlijk overleg: minister Kuipers, minister Helder en staatssecretaris Van Ooijen hebben een overleg over het Integraal Zorg Akkoord met Actiz (Jeroen van den Oever, Jolanda Buwalda), NL-GGZ (Stephan Valk, Marijke Verbeek), FMS (Piet-Hein Buiting, Karel Hulsewe), Ineen (Leo Kliphuis, Ruben Wenselaar), LHV (Aard Verdaasdonk, Chris Sonneveld), NFU (Paul Boomkamp, Bertine Lahuis), NVZ (Geranne Engwirda, Ad Melkert), Patiëntenfederatie (Arthur Schellekens), V&VN (Bianca Buurman, Femke Teeling), VNG (Otwin van Dijk, Eelco Eerenberg), ZKN (Paulette Timmerman, Hanneke Klopper), ZN (Dirk-Jan van den Berg, Georgette Fijneman), Zorgthuis (Hans Buijing), ZiNL (Sjaak Wijma), nZa (Bas Jurling, Johan Rijneveld) en jong IZA-talenten (Ivar Spin, Elize Michels, Manon Crijns, Marianne Abadier, Carlijn Rouwhorst) (Utrecht-Zuilen)

5 december

  • Evenement: minister Kuipers neemt het rapport ‘Maatschappelijk acceptatie vrouwspecifieke aandoeningen noodzakelijk’ van het Nederlandse Vereniging Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) in ontvangst (Den Haag)
  • Gesprek: minister Kuipers heeft een gesprek met de Duitse Nationaal Drug coördinator Burkhard Bleinert over de goede samenwerkingsband met Duitsland, het experiment gesloten coffeeshopketen en de Duitse wet beperkte legalisering cannabis (Den Haag)

7 december

  • Bestuurlijk overleg: minister Kuipers heeft een bestuurlijk overleg met CEO NRG/Pallas Bertholt Leefting en programmadirecteur Pallas Peter Dijk in het kader van de voortgang van de bouw van Pallas (Petten)
  • Gesprek: minister Kuipers maakt kennis met de minister van Volksgezondheid van Sierra Leone, Dr. Austin Demby. Het kennismakingsgesprek gaat o.a. over toegang tot medische zorg (Den Haag)

8 december

Informatie voor de pers

Media kunnen voor meer informatie over deze agenda contact opnemen met Roos Schelberg: +31 6 15 03 82 24, rm.schelberg@minvws.nl.