17 juni Agenda minister Helder week 25

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie diverse locaties

17 juni

  • Werkbezoek: minister Helder gaat tijdens een werkbezoek aan Duitsland in gesprek over de uitdagingen en het belang van gegevensdeling en innovatie voor de (langdurige) zorg. Zij spreekt daarvoor onder andere met professionals van het Duitse nationale agentschap voor digitalisering van de gezondheidszorg en met vertegenwoordigers van private partijen (Berlijn)
  • Evenement: tijdens het werkbezoek aan Duitsland zal minister Helder een bezoek brengen aan voormalig concentratiekamp Sachsenhausen, waar een kranslegging zal plaatsvinden (Oranienburg)
  • Gesprek: als onderdeel van het werkbezoek aan Duitsland spreekt minister Helder met de Duitse parlementair staatssecretaris Edgar Franke van Gezondheid. De bewindspersonen zullen spreken over demografische trends en de arbeidsmarkt in relatie tot de zorg (Berlijn)
  • Gesprek: als onderdeel van het werkbezoek aan Duitsland spreekt minister Helder met de Duitse minister Lisa Paus van Gezinszaken, Ouderen, Vrouwen en Jeugd. De bewindspersonen zullen spreken over de brede ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van ouderenzorg (Berlijn)

20 juni

  • Evenement: minister Helder is aanwezig bij het afscheid van scheidend bestuursvoorzitter Schneider van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (Utrecht)

21 juni

Informatie voor de pers

Media kunnen voor meer informatie over deze agenda contact opnemen met Vera van Aller: +31 6 11 79 70 64, ve.v.aller@minvws.nl.