24 juni Agenda staatssecretaris Van Ooijen week 26

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie diverse locaties

24 juni

  • Werkbezoek: staatssecretaris Van Ooijen is samen met minister Dijkgraaf (OCW) en staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering) aanwezig bij een collegetour over het slavernijverleden. Ze gaan op het Alfa-college in Groningen in gesprek met MBO-studenten over de doorwerking van het slavernijverleden in het heden (Groningen)

25 juni

  • Onderraden en ministeriële overleggen (Den Haag)
  • Evenement: staatssecretaris Van Ooijen houdt een speech bij het landelijke Rotary Congres in het AFAS Theater. Thema van het congres is mentale gezondheid, waarmee de Rotary een beweging wil opstarten (Leusden)

28 juni

Informatie voor de pers

Media kunnen voor meer informatie over deze agenda contact opnemen met Romy Rutten: +31 6 27 43 36 87, r.rutten@minvws.nl.