Ankie Broekers-Knol benoemd tot staatssecretaris Justitie en Veiligheid

Koning Willem-Alexander heeft met ingang van 11 juni 2019 mevrouw mr. Ankie Broekers-Knol benoemd tot staatssecretaris van Justitie en Veiligheid. De staatssecretaris is op Paleis Noordeinde ten overstaan van de Koning beëdigd.

Vergroot afbeelding
Beeld: Rutger Rog
Minister Ferd Grapperhaus in gesprek met de nieuwe staatssecretaris Ankie Broekers-Knol op het ministerie van Justitie en Veiligheid.

De staatssecretaris is daarna door secretaris-generaal Siebe Riedstra ontvangen op het departement. Na de ontvangst sprak zij met minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en minister Dekker voor Rechtsbescherming.

Vergroot afbeelding
Beeld: Rutger Rog
Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol is de nieuwe staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.