Word Klimaatambassadeur van de Toekomst!

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar acht jonge Klimaatambassadeurs van de toekomst. Wil jij iets doen tegen klimaatverandering? En heb je leuke en inspirerende ideeën om anderen mee te nemen in de klimaattransitie? Meld je dan snel aan voor het programma.

Als Klimaatambassadeur van de Toekomst volg je een ontwikkelprogramma van 9 maanden. Het programma start op 4 oktober 2021. Tijdens dit traject leer je hoe je op geheel eigen wijze een bijdrage kunt leveren aan de klimaattransitie. Excursies, gesprekken met experts en trainingen maken onderdeel uit van het programma.

Wil jij je inzetten voor het klimaat? Ben je tussen de 18-30 jaar oud, bereid 2-6 uur per week aan dit programma te besteden én beschikbaar voor een maandelijkse bijeenkomst? Meld je dan snel aan.

Aanmeldperiode verlengd

De aanmeldperiode is verlengd. Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 13 september 2021 aanmelden.

De aanmeldperiode is gesloten.