Minister-president Rutte en ministers Bruins Slot en Ollongren naar veiligheidsconferentie in München

Minister-president Rutte neemt vrijdag 16 en zaterdag 17 februari deel aan de Münchner Sicherheitskonferenz in Duitsland. Ook minister Bruins Slot van Buitenlandse Zaken en minister Ollongren van Defensie zijn aanwezig bij de conferentie.

De bewindslieden nemen in München deel aan verschillende sessies over veiligheidsvraagstukken en hebben onder andere ontmoetingen met collega’s en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

De Münchner Sicherheitskonferenz is de grootste veiligheidspolitieke bijeenkomst van het jaar. Staatshoofden, regeringsleiders, ministers, media en academici spreken op de conferentie over huidige en toekomstige uitdagingen op veiligheidsgebied. De bijeenkomst vindt dit jaar voor de 60e keer plaats.