Green Deal H2-wijken: naar praktische toepassing van waterstof als warmtevoorziening

Overheden en partijen uit de sector sloten 12 maart 2020 de Green Deal 'H2-Wijken: Naar praktische toepassing van waterstof als warmtevoorziening in woonwijken'. Hoe kan waterstof veilig en duurzaam worden ingezet voor verwarming in de gebouwde omgeving? In de Green Deal spreken partijen af om samen de ontwikkeling van waterstofwijken in de praktijk te verkennen. Aan de hand van leerprojecten in de wijk Erflanden en het dorp Stad aan ’t Haringvliet in de gemeenten Hoogeveen en Goeree-Overflakkee worden inzichten en ervaringen opgedaan over de voordelen en voorwaarden voor het gebruik van waterstof in de gebouwde omgeving.

Green Deal H2-wijken: naar praktische toepassing van waterstof als warmtevoorziening (PDF | 23 pagina's | 142 kB)