Memorie van toelichting bij wetsvoorstel incidentele suppletoire begroting OCW vanwege aanvullende ondersteuning culturele en creatieve sector

Memorie van toelichting bij het wetsvoorstel om de begroting te wijzigen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) vanwege aanvullende ondersteuning aan de culturele en creatieve sector door de crisis rondom het coronavirus.

Memorie van toelichting bij wetsvoorstel incidentele suppletoire begroting OCW vanwege aanvullende ondersteuning culturele en creatieve sector (PDF | 3 pagina's | 91 kB)

Extra uitgaven in suppletoire begroting

Voor de aanpak van de coronacrisis doen ministeries extra uitgaven die nog niet in de begroting stonden. De extra uitgaven staan in een aanvullende begroting. Die wordt ook wel een suppletoire begroting genoemd.