Beantwoording Kamervragen en toelichting op de processen rondom verrekenen

Staatssecretaris Van Huffelen (Financiën – Toeslagen en Douane) beantwoordt drie sets Kamervragen naar aanleiding van een bericht van de NOS en geeft toelichting op de processen rondom verrekenen. De vragen zijn gesteld door de Tweede Kamerleden

  • Lodders (VVD) over het bericht ‘Schuldenbeleid van Belastingdienst onder vuur’;
  • Omtzigt, Peters (beiden CDA), Lodders (VVD), Edgar Mulder (PVV), Van Weyenberg (D66), Snels (GroenLinks), Nijboer (PvdA), Bruins (ChristenUnie), Van Raan (PvdD), Azarkan (Denk), Van Haga (FvD), Van Otterloo (50PLUS), Leijten (SP), Stoffer (SGP) en Van Kooten-Arissen (Van Kooten-Arissen) over het bericht dat de Belastingdienst de beslagvrije voet niet hanteert bij de verrekening van toeslagen;
  • Jasper van Dijk en Leijten (beiden SP) over falend schuldenbeleid van de Belastingdienst.