Antwoorden vragen so naar aanleiding van de reactie op de motie Van der Woude Van der Graaf over analyse maken van de verdeling van onderzoeksmiddelen en onderwijsmiddelen

Minister Dijkgraaf (OCW) geeft antwoorden op vragen uit het schriftelijk overleg (so) naar aanleiding van de reactie op de motie van de Tweede Kamerleden Van der Woude (VVD) en Van der Graaf (ChristenUnie). Deze ging over het maken van een analyse in de technologiestrategie van de verdeling van middelen voor onderzoek en onderwijs over alfa, bèta, gamma en (technisch-)medische wetenschap. De vaste Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) had de vragen gesteld.

Antwoorden vragen so naar aanleiding van de reactie op de motie Van der Woude Van der Graaf over analyse maken van de verdeling van onderzoeksmiddelen en onderwijsmiddelen