Routebeschrijving ministerie van BZK

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties 
Turfmarkt 147
2511 DP Den Haag

Met het openbaar vervoer

Als u op het Centraal Station arriveert, kunt u het ministerie lopend bereiken (3 tot 5 minuten). U verlaat het station bij spoor 1 en volgt de voetgangersroute onder het voormalig ministerie van VROM door, richting centrum. Aan uw linkerhand ziet u de Nieuwbouw van BZK en JenV. De hoofdingang van de Nieuwbouw is bereikbaar via de tuin aan de Turfmarkt.

Voor actuele reisinformatie zie: de Nederlandse Spoorwegen en HTM (Haagse tram- en busmaatschappij)

Met de fiets

De ingang naar de fietsenstalling is aan de zijkant van het gebouw Turfmarkt 147 aan de Zwarteweg 48. Met de rug naar het Centraal Station toe is dit de straat over de brug links. De stalling bevindt zich in de kelder en is te bereiken via de hellingbaan. De stalling is tijdens openingstijden van het gebouw toegankelijk van 6.45 tot 19.30 uur. Door de hand voor het rood verlichte knopje te houden, gaat de deur automatisch open.

Met de auto

Vanaf de snelweg volgt u vanaf het Prins Clausplein de borden Den Haag-Voorburg. U komt Den Haag dan binnen via de Utrechtse Baan. Daar neemt u afrit 2-'Centrum'. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf, over het viaduct. U rijdt onder het groene gebouw 'Terminal Noord' en volgt de borden 'parking Spui/Turfmarkt'. U gaat dan via een tunnel naar de openbare parkeergarage Turfmarkt (niet gratis).

Vergroot afbeelding Ingang Turfmarkt BZK
Ingang Turfmarkt.