Mark Rutte
Minister-president, minister van Algemene Zaken

Nu het weer beter gaat met de Nederlandse economie, is het zaak dat meer mensen dat gaan merken. Het kabinet wil een sterk land nog beter maken voor iedereen. Gewone huishoudens met gewone inkomens krijgen meer te besteden. We stoppen flink extra geld in dingen die we allemaal belangrijk vinden: goed onderwijs, goede ouderenzorg, een veilige omgeving, goede infrastructuur. Het belastingstelsel wordt eenvoudiger met een forse lastenverlaging en we moderniseren de arbeidsmarkt en het pensioenstelsel. De toekomst vraagt om een ambitieus klimaatbeleid: Nederland wordt duurzaam. We koesteren en versterken onze vrije en open manier van leven en staan pal voor de kernwaarden van de rechtsstaat. Dit kabinet heeft vertrouwen in de toekomst, in Nederland en in elkaar. Samen kunnen we ons land sterker en beter maken voor iedereen.

Mark Rutte

Tweets @MinPres

Mark Rutte @MinPres

Zojuist contact gehad met @BorisJohnson en de situatie rond #Brexit doorgesproken. Heb hem succes gewenst met de volgende stappen in het Britse Lagerhuis. We hebben afgesproken nauw contact te houden.

2 dagen geleden
Mark Rutte @MinPres

Terugkijken: het inleidend statement van de wekelijkse persconferentie van vicepremier Carola Schouten over de #ministerraad. Over de stikstofproblematiek, de Nederlandse bijdrage aan de anti- ISIS coalitie en de aanpak van de georganiseerde ondermijnende criminaliteit. ⤵ pic.twitter.com/Gw4URzYtCo

3 dagen geleden
Mark Rutte @MinPres

LIVE: de persconferentie van vicepremier Schouten over de #ministerraadtwitter.com/i/broadcasts/1…

3 dagen geleden
Volg @MinPres