27 november Agenda minister Kuipers week 48

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Diverse locaties

27 november

  • Ontvangst: minister Kuipers krijgt de Kennisagenda aangeboden van Coalitie Leefstijl in de Zorg (Den Haag)
  • Evenement: minister Kuipers is aanwezig bij de lancering van de Nederlandse Kankeragenda van Het Nederlands Kanker Collectief (NKC) en de Nederlandse Federatie voor Kankerpatiënten (NFK) (Utrecht)
  • Evenement: minister Kuipers houdt de openingsspeech bij het symposium ‘Ramen (en opleiden) in tijden van schaarste’ (Utrecht)

28 november

  • Onderraden en ministeriële overleggen
  • Bestuurlijk overleg: minister Helder (Langdurige Zorg en Sport), minister Kuipers en staatssecretaris Van Ooijen (beiden VWS) hebben een overleg over transformatieplannen uit het Integraal Zorgakkoord. Aanwezig zijn Ad Melkert (voorzitter Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen) Dirk Jan van den Berg (voorzitter Zorgverzekeraars Nederland), Paul Boomkamp (bestuurslid Erasmus MC), Joël Gijzen (bestuurslid CZ), Bertine Lahuis (bestuursvoorzitter Radboud UMC) en Jeroen van den Oever (directievoorzitter Fundis) (Den Haag)

29 november

  • Bestuurlijk overleg: minister Kuipers en minister Dijkgraaf hebben een overleg met Joke Kwakman  (vicevoorzitter KNMT), Jan Smit (Lid NFU-bestuurscommissie opleiden en onderzoek), Arno Hoes (Lid NFU-bestuurscommissie opleiden en onderzoek), Hans Romijn (decaan ACTA) en Bertine Lahuis (voorzitter NFU) over opleidingsplaatsen Geneeskunde en Tandheelkunde (Den Haag)

30 november

  • Evenement: minister Kuipers is aanwezig bij de EU Gezondheidsraad (EPSCO) samen met minister Van Gennip (SZW), minister van Volksgezondheid en van Consumenten­zaken van de EU‑lidstaten en de bevoegde Europees commissarissen (Brussel)

1 december

2-3 december

  • Evenement: minister Kuipers is aanwezig bij de Klimaatconferentie: United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) (Dubai)

Informatie voor de pers

Media kunnen voor meer informatie over deze agenda contact opnemen met Roos Schelberg +31 6 15 03 82 24 of rm.schelberg@minvws.nl.