Aanbiedingsbrief bij 3e incidentele suppletoire begroting EZK vanwege Noodpakket banen en economie en overbruggingsfaciliteit IHC

Minister Wiebes biedt de 3e suppletoire (aanvullende) begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) aan vanwege het Noodpakket banen en economie en de overbruggingsfaciliteit IHC die nodig zijn vanwege de crisis rondom het coronavirus.

Aanbiedingsbrief bij 3e incidentele suppletoire begroting EZK vanwege Noodpakket banen en economie en overbruggingsfaciliteit IHC (PDF | 1 pagina | 100 kB)

Aanvullende begrotingen door extra uitgaven

Voor de aanpak van de coronacrisis doen ministeries extra uitgaven die nog niet in de begroting stonden. De extra uitgaven staan in een aanvullende begroting. Die wordt ook wel een suppletoire begroting genoemd.