Aanbiedingsbrief bij 4e incidentele suppletoire begroting OCW 2021 vanwege extra steun voor culturele en creatieve makers tijdens COVID-19

De ministers Van Engelshoven en Slob bieden de 4e suppletoire (aanvullende) begroting aan van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) voor het jaar 2021. Dit vanwege extra steun voor culturele en creatieve makers tijdens COVID-19 (het coronavirus).

Aanbiedingsbrief bij 4e incidentele suppletoire begroting OCW 2021 vanwege extra steun voor culturele en creatieve makers tijdens COVID-19 (PDF | 1 pagina | 68 kB)

Aanvullende begrotingen door extra uitgaven

Voor de aanpak van de coronacrisis doen ministeries extra uitgaven die nog niet in de begroting stonden. De extra uitgaven staan in een aanvullende begroting. Die wordt ook wel een suppletoire begroting genoemd.