Kamerbrief met beleidsreactie op advies 'Beter van start - De sleutel tot doorgroei van kennisintensieve startups'

Staatssecretaris Keijzer en minister Van Engelshoven geven hun reactie op het advies "Beter van start - De sleutel tot doorgroei van kennisintensieve startups" van de Adviesraad voor Wetenschap, Technologie en Innovatie (AWTI) en beantwoorden vragen uit het Schriftelijk Overleg Ruimtevaart en Innovatie van maandag 11 januari 2021.

Kamerbrief met beleidsreactie op advies 'Beter van start - De sleutel tot doorgroei van kennisintensieve startups' (PDF | 10 pagina's | 533 kB)

In “Beter van start - De sleutel tot doorgroei van kennisintensieve startups” adviseert de AWTI over het wegnemen van hindernissen zodat meer (kennisintensieve) startups doorgroeien naar levensvatbare bedrijven.